Urnik

Ponedeljek - Petek

8:00 - 12:00

14:00 - 18:30

 

Sobota

9:00 - 12:00

 

O podjetju natisni E-pošta


 Družba Jakom d.o.o. Nova Gorica je bila ustanovljena leta 1993. Že od vsega začetka se je družba usmerila v uvoz kvalitetnih programov s področja italijanske keramike in ostale kopalniške opreme. Prvi programi so bili sanitarna keramika Dolomite, keramične ploščice proizvajalca Iris Ceramica, mešalne armature Paini, kopalniška oprema Carrara & Matta in lepila ter fugirne mase proizvajalca Mappei.  Družba se je ukvarjala z veleprodajo ter sodelovala pri različnih gradbenih projektih na področju severnoprimorske regije. Glede na različne zahteve teh projektov in kupcev, je družba vzpostavila sodelovanje z tujimi dobavitelji iz skupine Atlas Concorde, Marazzi, Iris, Ricchetti, Fincuoghi in Ascot.  

 

  Jakom d.o.o. Nova Gorica

 Leta 1998 je družba kupila poslovne prostore in skladišče v industrijski coni Meblo v Kromberku. Letos pa je odprla lastno maloprodajno trgovino. Na podlagi dolgoletnega sodelovanja s poslovnimi partnerji ter spremljanja zahtev in želja kupcev, je družba oblikovala prodajni program, ki predstavlja visoko kvalitetne proizvode.

 Cilj družbe Jakom d.o.o. Nova Gorica je zadovoljiti potrebe kupcev, jim omogočiti stik z najkvalitetnejšimi dosežki na področju keramike, lepil in kopalniške opreme ter jim zagotoviti tudi kvalitetno vgradnjo teh izdelkov.

 
  Jakom Keramika Nova Gorica
 


 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com