Centralizirana omnichannel komunikacija s strankami

Razširite svoje priložnosti na trgu, poenostavite komunikacijo, izboljšajte vašo efektivnost in odkrijte nove vire prihodkov za vaše podjetje. Naj se digitalna preobrazba začne.

Infobip partnerstvo

Za vse rešitve podjetja Infobip vam zagotavljamo najboljšo možno ponudbo v Sloveniji, hkrati pa ponujamo tudi celovito svetovanje za vse integracije in poprodajne storitve.

Najboljša ponudba

Certificirano svetovanje in integracija vseh Infobip rešitev za naše partnerje v Sloveniji.
Infobip logo

Podporna storitev za stranke

Centralizirana, vsaki vaši stranki prilagojena večkanalna podpora komunikaciji. Izboljšajte NPS, zmanjšajte stroške in povečajte učinkovitost z rešitvami v oblaku in API-ji.
Več informacij

Marketing

Izkoristite moč večkanalnega marketinga, Učinkovito tržite z avtomatizacijo ponavljajočih se opravil, z večanjem konverzij in navduševanjem strank na vsakem kanalu
Več informacij

Prodaja

Optimizirajte svojo prodajo z inteligentno avtomatizacijo. Povečajte pridobivanje podatkov o potencialnih strankah, povečajte priložnosti za navzkrižno in večjo prodajo z rešitvami za večkanalno prodajo.
Več informacij

Avtentikacija

Dobrodošli v novo dobo optimizirane avtentikacije. Univerzalne rešitve za večfaktorsko avtentikacijo za enostavno zaščito, večjo varnost in boljšo uporabniško izkušnjo nakupne poti stranke od začetka do konca.
Več informacij

Pripravljeni na boljšo komunikacijo s strankami?

Zahtevajte ponudbo ali si rezervirajte dodatno brezplačno svetovalno uro.
Kontaktni obrazci
Proudly designed with Oxygen, the world's best visual website design software
cloud-synclicenseearthbullhorn linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram