Avtentikacija

Večfaktorska avtentikacija je varnostni proces, pri katerem uporabnik za dostop do računa ali sistema zagotovi dva ali več različnih dokazov o svoji identiteti. Ta pristop znatno zmanjšuje tveganje nepooblaščenega dostopa, saj je veliko težje za nepridiprave, da pridobijo več različnih vrst dokazov o identiteti.

Univerzalne rešitve za MFA so zasnovane tako, da so preproste za uporabo in lahko delujejo na različnih platformah in napravah.

To pomeni, da lahko stranke enostavno in varno dostopajo do svojih računov, ne glede na to, kje se nahajajo ali katero napravo uporabljajo. Lahko gre za uporabo biometričnih podatkov, kot so prstni odtisi ali prepoznava obraza, ali za uporabo enkratnih gesel, ki se pošljejo na uporabnikov mobilni telefon.

Poleg tega, da MFA povečuje varnost, ima tudi pozitiven vpliv na celotno uporabniško izkušnjo nakupne poti stranke. Ko se stranke počutijo varne pri uporabi digitalnih storitev, so bolj zaupljive in zadovoljne, kar povečuje njihovo zvestobo blagovni znamki. Optimizirana avtentikacija zagotavlja, da je postopek prijave varen, a hkrati ne otežuje uporabniške izkušnje, kar je ključnega pomena v procesu nakupa.

Vnovična uporaba teh varnostnih rešitev v različnih fazah nakupnega procesa pomaga zagotoviti, da so osebni in finančni podatki strank zaščiteni od začetka do konca njihove nakupne poti. To ne samo da krepi zaupanje strank v vašo blagovno znamko, ampak tudi povečuje vaš ugled kot varnega in zanesljivega ponudnika.
cloud-syncearthbullhorn linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram