Naj bo sporočilo zelo osebno

S pošiljanjem SMS ali Viber sporočil bo komunikacija z vašimi strankami bolj osebna. Sporočila Ena-na-ena se najbolj vtisnejo v spomin. Navdušite vaše stranke že na samem začetku.

Začnite učinkovitejši dialog

Obogatena Vsebina

Možnosti sporočanja z obogateno predstavnostjo, vključno z videoposnetki.

Varnost ima prednost

Zagotovite si Blue Tick značko in začnite graditi odnose, ki temeljijo na zaupanju.

Učinkovite kampanje

Visoko uspešne avtomatizirane akcije v samo nekaj klikih. Analizaj, optimiziraj in ponovi.

Zagotovljena dostava

Ko Wi-Fi ni na voljo, Viber zagotovi, da bo vaše sporočilo vseeno pravočasno dostavljeno.
Viber Chatbot Jakom

Storitev na željen način

Nekatere stranke želijo klepetati. Drugi raje pokličejo. Zagotovite prilagojeno podporo pod pogoji vaših strank s klepetalnim robotom 24/7 ali neposrednim stikom z agentom.
Več o tem >>

API integracija

Integrirajte Viber API v vaš obstoječi sistem. Odprite vrata resničnemu večkanalnemu vključevanju strank v vaš sistem, z vsemi potrebnimi nastavitvami, ki jih ta zahteva.
Več o tem >>
Viber API integracija Jakom

Boljši rezultati s ciljno usmerjenimi kampanjami

Imate novice o novem produktu, posebni ponudbi ali programu zvestobe? Promovirajte svojo ponudbo in povečajte svojo prodajo z oblikovanjem visoko uspešnih samodejnih kampanj v samo nekaj klikih. Pošlji. Sledi. Analiziraj. Optimiziraj. Ponovi.
Več o tem >>
RAZLAGA STROKOVNJAKA

SMS in Viber failover

Kaj je SMS Failover?

SMS Failover je strategija ali načrt, ki se uporablja v komunikacijskih sistemih za zagotavljanje neprekinjene komunikacije, ko primarni kanal SMS (Short Message Service) ne deluje pravilno ali je nedostopen. SMS je priljubljen način komunikacije, ki se pogosto uporablja za pošiljanje kratkih tekstovnih sporočil med mobilnimi napravami.

Kako deluje?

V primeru, da SMS storitev ne deluje (na primer zaradi tehničnih težav, preobremenjenosti omrežja ali drugih motenj), SMS Failover avtomatsko preusmeri sporočila na alternativni komunikacijski kanal. To zagotavlja, da sporočilo doseže svojega prejemnika, kljub težavam s primarnim kanalom.

Prednosti SMS Failover

Zagotavljanje kontinuitete:
Omogoča neprekinjeno komunikacijo tudi v primeru izpada ali težav s SMS storitvijo.

Večja zanesljivost:
Zmanjšuje odvisnost od enega samega komunikacijskega kanala in s tem povečuje zanesljivost komunikacijske infrastrukture.

Boljša uporabniška izkušnja:
Uporabniki ostanejo obveščeni in povezani, ne glede na težave s primarnim komunikacijskim kanalom.

Kaj je Viber Failover?

Podobno kot SMS Failover, tudi Viber Failover predstavlja strategijo za zagotavljanje neprekinjene komunikacije, vendar v tem primeru za uporabnike aplikacije Viber. Viber je priljubljena aplikacija za sporočanje, ki omogoča pošiljanje sporočil, klice in videoklice prek interneta.

Kako deluje?

Če komunikacija prek Vibra ni mogoča (na primer zaradi tehničnih težav z aplikacijo, pomanjkanja internetne povezave pri uporabniku ali drugih vzrokov), Viber Failover preusmeri sporočila na drug komunikacijski kanal, kot je SMS ali e-pošta, da se zagotovi, da sporočilo doseže prejemnika.

Prednosti Viber Failover

Večja dosegljivost:
Omogoča doseganje uporabnikov tudi, ko ti ne morejo uporabljati Vibra.

Prilagodljivost:
Ponuja alternativne načine za doseganje ciljnega občinstva, kar je še posebej pomembno v situacijah, ko je internetna povezava omejena ali nedostopna.

Izboljšana komunikacijska učinkovitost:
Zagotavlja, da pomembna sporočila vedno dosežejo svoje prejemnike, ne glede na stanje posameznih komunikacijskih kanalov.
Skupaj oba sistema, SMS in Viber Failover, nudita robustno rešitev za podjetja in organizacije, ki želijo zagotoviti zanesljivo in neprekinjeno komunikacijo s svojimi strankami ali uporabniki, ne glede na morebitne težave ali omejitve posameznih komunikacijskih kanalov.

Pripravljeni, da pošljete svoje prvo sporočilo?

Naredite prvi korak in si rezervirajte brezplačno enourno svetovanje z našim strokovnjakom.
Rezervacija termina
cloud-syncearthbullhorn linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram