Plačilni sistemi za vsakogar

Povežite kateri koli sistem z enim izmed naših ponudnikov plačilnih storitev in strankam omogočite plačevanje v varnem okolju.

24-urna podpora

100% varnost

Transparentnost

Mobilne rešitve

Usmerjanje

Hitra razširljivost

Ecommerce Jakom

E-commerce integracija

Povezovanje je možno z nekaterimi najpogosteje uporabljenimi odprtokodnimi e-trgovinami. V sodelovanju s partnerji trenutno ponujamo že pripravljene rešitve (komponente) za Magento, VirtueMart, Couponic, osCommerce in WordPress/WooCommerce.

Fleksibilno plačevanje

Smo edini ponudnik plačilnih storitev v jugovzhodni Evropi, ki vam omogoča spletno plačevanje v realnem času s kreditnimi in debetnimi karticami, PayPalom ter najpomembnejšimi digitalnimi denarnicami in lokalnimi plačilnimi metodami, integriranimi v en sam kanal.
Fleksibilno plačevanje Jakom
Preprečevanje prevar Jakom

Preprečevanje prevar

V skladu z uredbo PCI DSS lahko trgovci sprejemajo, hranijo in posredujejo občutljive podatke o karticah le, če imajo certifikat o skladnosti s predpisanimi standardi. PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standards) je nabor pravil in smernic, ki jih določa globalni svet PCI DSS, ki ga sestavljajo vse relevantne kartične hiše.

Pripravljeni na boljši sistem?

Naredite prvi korak in si rezervirajte brezplačno enourno svetovanje z našim strokovnjakom.
Rezervirajte termin
cloud-syncearthbullhorn linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram